Over ons

     

Lars Hoeksel

Theo van den Broek

Jeroen Brinkman

Lars is bij de Where begonnen met roeien en heeft later in zijn studententijd wedstrijd geroeid bij Triton en Euros. Sinds 2000 is het enthousiasme voor het wedstrijdroeien gegroeid waarbij hij in verschillende rollen actief is geweest, zoals coach, bestuur en docent voor de KNRB RC3 cursus. In de afgelopen 6 jaar heeft Lars professioneel als coach voor Saar Rowing Center, Euros, Daventria en Saurus gewerkt. Inmiddels is het coachen zijn full-time bezigheid.  

Lars vindt het geweldig om kennis te mogen delen met enthousiaste roeiers en coaches en voor hem sluit dit naadloos aan bij de visie van de stichting Roeicoach.

Binnen de stichting Roeicoach is hij verantwoordelijk voor de financiën en aanspreekpunt voor de studentenverenigingen.

Lars is bereikbaar op 06-622448229 en via Lars(at)Roeicoach.com

Theo is in zijn studententijd gaan roeien en coachen. Zijn 1e coachblik werd getrokken door de 1e jaars dames in de 8. Hij heeft een passie voor de vele kanten van het roeien en coachen én de organisatie die daar bij komt kijken. Hij heeft junioren gecoacht en coacht nu op zijn eigen vereniging veteranen met wedstrijdambitie.

Al weer 5 jaar geleden is hij gestart met het SaarRowingCenter. Een roeischool (inmiddels actief aan de Saar, in Nederland, in Berlijn en in Sevilla) waar met name ervaren veteranen en masters (skiff)cursussen volgen om effectiever te roeien. Ook beginners in de skiff en zij-instromers vanuit andere sporten worden op techniek gecoacht. Daarnaast is hij – als oud-voorzitter - bekend met de vele beslommeringen waar de roeivereniging mee te maken heeft. Theo is RC-4 coach en stapt regelmatig in de 2x om in het veteranenveld wedstrijden te starten.

Binnen de stichting Roeicoach is hij het aanspreekpunt voor de individuele roeier en coach die graag een coachopleiding of module wil volgen. 

Theo is bereikbaar op 06-51200637 en via Theo(at)Roeicoach.com

Jeroen is al sinds zijn vroege jeugd door roeien geboeid. Hij is oud wedstrijdroeier, junioren RC-4 coach en als docent verbonden aan KNRB en het Saar rowing Centre.

Jeroen verzorgt al enige jaren inhouse cursussen bij roeiverenigingen. Zijn passie voor alles wat met roeien, automatiseren en doceren te maken heeft, zet hij in voor de roeiwereld. Zo is hij eigenaar van Row Analysis en heeft de Modulaire methode en RoeiApp.nl ontwikkeld. In zijn (spaarzame) vrije tijd stapt Jeroen graag in de 2- als veteranen wedstrijdroeier.

Binnen de stichting Roeicoach is hij verantwoordelijk voor de automatisering en aanspreekpunt voor de burgerverenigingen.

Jeroen is bereikbaar op 06-83160877 en via Jeroen(at)Roeicoach.com