Grid Joomla Template

Corona-proof maandagavond Zoom workshops

Om in deze – ‘thuis-blijf-tijd’ – roeiers en coaches op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Stichting Roeicoach, bieden we een aantal Corona-proof Zoom-workshops aan. Vast ingepland op de maandagavond, behapbaar met een duur van 1,5 uur, tegen een aantrekkelijke prijs (€15) en met actuele roei- en coachonderwerpen. Vaak met een kwinkslag, maar natuurlijk kwalitatief net zo goed als onze opleidingen. Prikkelende en plezierige vraagstukken, gebracht door een van onze ervaren docenten. Laat je inspireren en boek een leuke avond! 

    Nu nog leuker: boek een workshop en neem gratis een clubgenoot mee!

Motorisch oefenen: beter roeien ging nog nooit zo snel!

De laatste twee decennia is er veel onderzoek verricht naar de wijze waarop sporters leren. De resultaten hiervan zijn echter nog nauwelijks doorgedrongen tot de roeiwereld. Wanneer je gebruik maakt van kennis over de wijze waarop je spieren een nieuwe beweging aanleren, kun je veel sneller progressie boeken. Oftewel hoe je slim gebruik kunt maken van bewegingsruimte, intrensieke feedbak, transfer en retentie om tweemaal sneller te leren. Je hoort er deze maandagavond avond alles over!

Startdatum 19-04-2021
Prijs per persoon €15,00
Locatie
Zoom
Online via Zoom
Zoom
€15,00

Deze opleiding is volgeboekt, inschrijven is helaas niet meer mogelijk.


Slim harder roeien

Hoe ga je harder roeien? Niet alleen door meer kracht te leveren. Je gaat harder roeien door op souplesse te roeien. In deze workshop gaan ontdek je wat je moet doen om op souplesse te roeien, zowel in de boot als buiten de boot. Onderwerpen die de revue passeren zijn roeitechniek, afstelling, tempo en krachttraining.

Startdatum 26-04-2021
Prijs per persoon €15,00
Locatie
Zoom
Online via Zoom
Zoom
€15,00